Uw video's op DVD of BluRay !

Jevipro

Evenementen - Vakantie's - Trouwdag - Jubileum - Homevideos - Verenigingen - Scholen - Familie - Promotiefilms

Jevipro is geen professioneel bedrijf maar een liefhebberij voor videobewerking.

De afgelopen jaren heb ik voor verschillende verenigingen, scholen, familie en kennissen de eer gehad om video-opnamen te mogen maken voor speciale gelegenheden. Deze opnamen werden dan bewerkt tot een mooie DVD waarbij ik telkens veel aandacht besteed aan de inhoud, kwaliteit en uiterlijk. Naast het maken van een mooie film zorg ik er ook altijd voor dat de DVD een mooie opdruk heeft en netjes in een doosje met bijpassende omslag afgeleverd wordt. Sinds kort behoort BluRay ook tot de mogelijkheden. Hiermee komen HD-films pas echt goed tot hun recht.

Het belang van de klant staat voor mij altijd bovenaan en daarnaast zijn oog voor detail en het streven naar perfectie belangrijke kenmerken. Zodoende ontstaat een professioneel uitziende videofilm waar met veel plezier naar gekeken kan worden.

Door de ervaring van de afgelopen jaren is gebleken dat het resultaat van mijn inspanningen ruim boven de gemiddelde home-video uitstak en iedere keer weer bewondering oogstte van mijn klanten. Hiermee is gebleken dat mijn grote interesse voor video en 3D-animatie zijn vruchten heeft afgeworpen.

Al deze aspecten hebben mij doen beseffen dat het goed is om mijn diensten voor een breder publiek aan te bieden. Heeft u een gelegenheid die u op video wilt vastleggen, dan kan ik wellicht het een en ander voor u betekenen. Informeer op deze site naar de mogelijkheden en oordeel zelf.

Jan Edelbroek